DA LI JE OVO REALNO? Australijanac smatra da je Đoković izgubio od Medvedeva iz SUMANUTOG RAZLOGA!

Autor:

Sport

16.09.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je poražen u finalu US Opena od Danila Medvedeva i tako propusti šansu da osvoji 21. Grend slem titulu i "Kalendarski slem", a mnogi teniski stručnjaci su mišljenja da ga je strah u tome sputao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Poznati australijski novinar Vil Svonton je tog mišljenja i smatra da je Novak Đoković odigrao najgori meč u karijeri upravo u Njujorku.

- Džoker-“čouker”! Uplašio se uspeha. Svi su bili na visini zadatka u finalu USO, osim njega. Sve vreme je bio “ravna linija”. Loš rad nogu je odao da nije mentalno na potrebnom nivou. Bio je to najgori meč njegove karijere-  rekao je Vil Svonton.

Međutim, slavni Tod Vudbridž se ne slaže sa tim.

- Apsolutno je apsurdno reći tako nešto. Apsolutno smešno. Da li se šalite? Ono što je on uradio je epsko dostignuće. Da li je igrao najbolje što može u finalu? Nije. Međutim, razlog za to nije strah. Imao je tri meča zaredom protiv Beretinija, Zvereva i Medvedeva. Teško je uopšte shvatiti koliko je ogroman njegov uspeh. Dobio je najteži mogući žreb. Ne možete kritikovati čoveka koji je pobedio na 27 od 28 mečeva na grend slem turnirima- izjavio je Tod Vudbridž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiki

16.09.2021 17:05

Neka se ovi struckoti suzdrze od ludih analiza. Ne mogu oni po sebi meriti Djokovica. Zar je tako tesko priznati da je covek bio iscrpljen i da je Medvedev bio fenomenalan. U sportu je tako. Kakav bi sprt bio da uvek jedni isti pobedjuju?