BEKER ZABIO NOŽ U LEĐA U PRESUDNOM MOMENTU: Nahvalio Novakovog rivala pred ODSUTNI MEČ!

Autor: Republika

Sport

10.09.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker je impresioniran izdanjima Aleksandra Zvereva u poslednje vreme.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Đokovića i Zvereva čeka polufinale US opena, Nemcu prilika da ponovo spreči Novaka na putu do istorijskog dostignuća, a na prvom reketu sveta je da dokaže da je polufinale Olimpijskih igara bio samo loš dan.

Ulje na vatru doliva izjava Borisa Bekera, koji je zadivljen formom Zvereva od Tokija, preko Sinsinatija do US opena:

- Izvanredan je. Trenutno je u nizu od 15 pobeda, izgubivši samo tri seta. Dopustio je sebi malo perioda slabe igre. Igra u životnoj formi - rekao je Beker. 

Polufinale se igra u noći između petka i subote od 1 sat posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
kiki

10.09.2021 14:45

Koga briga sta prica oronuli starac. Ostao bez love pa se uvlaci svakom za koga se nada da bi mogao da ga angazuje. Dzaba Bekeru, mozes u da im pljunes pod prozor, nece te oni zaposliti i debelo placati poput Noleta. Nole je neponovljiv, unikatan, jedinstven, Nole je nova zvezda na teniskom nebu koja ce vecno sjati. Ti si proslost. Da ne kritikujes Noleta, niko te nebi ni pominjao.

Odgovori 16 2
Vuk07

10.09.2021 16:47

Beker ceka zrtvu kao prostituka na ulici ceka novog kljenta koji mnogo zaradjuje pare da bi mu on prodao svoj specijalitet tenis. Izgleda da je sad na redu Aleksandar Zverev ako moze da mu proda svoja teniska iskustva. Ali verujem to debelo treba da se plati. Pa mu se preko medija polako ublizgava u vene A. Zvereva

Odgovori 11 4
Nada

11.09.2021 05:36

Uvek se izvuce nesto negativno! Boris Becker tokom celog turnira uvek prica sve najbolje i veoma pozitivno o Djokivicu, pa je normalno, a i sportski da kaze i neku dobru rec za njegovig Nemca. Da nije u dobroj formi ne bi stigao do polufinala!? Cinjenica je, da je Novak Djokovic u jos boljoj formi! Bravo! Idemo dalje!

Pera

11.09.2021 09:26

Ne veruj "švabi" i kad darove nosi!