KAD MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE: Sramotne REČI Vilandera o Đokoviću, Federer i Nadal u TRANSU!

Autor:

Sport

07.09.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin Mats Vilander, analizirajući ovogodišnji US Open, podvukao je da se više priča o Novaku Đokoviću jer nema Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija Matsa Vilandera i Novaka Đokovića

Šveđanin je, pored Noleta, apostrofirao i mlađe igrače, a očigledno je pokazao da ga "boli" što nema Rodžera i Rafe na Otvorenom prvenstvu Amerike. 

Publika svima daje energiju, adrenalin pluta više nego obično i zbog toga je publika toliko glasna. Nema Nadala i Federera, pa o njima skoro niko i ne priča, više smo okrenuti Novaku Đokoviću i mladim igračima. Mnogi ljudi misle da je turnir "otvoren" bez Rodžera i Rafe, a i generalno su mladi igrači veoma dobri na tvrdoj podlozi, dok na šljaci i dalje postoje limiti, a na travi tek postoje limiti. Svi oni se odlično kreću i jako udaraju lopticu, pa im takva podloga i odgovara - rekao je Vilander, pa se potom posvetio završnici poslednjeg Grend slema u sezoni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Federer, Đoković i Nadal

Biće zanimljivo da se vidi kako će mladi igrači da iznesu pritisak četvrtfinala ili polufinala. Oni, ipak, ne nose nikakav teret, ne dolaze iz situacije 2 pobede i 19 poraza i jedino se tu Novak možda izdvaja. Mladi su i nisu mnogo gubili u svojim karijerama, što je ogromna razlika. US Open je zanimljiv turnir, nemamo pojma šta će se desiti jer je žreb takav. Svi udaraju snažno, serviraju snažno, niko se nikoga ne plaži i svi misle da mogu da pobede svakoga, a i nemaju Rodžera i Rafu na putu - zaključio je Mats Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading