KO VISOKO LETI, NISKO PADA: Trese se Njujork - "Eliminisaću Novaka sa US Opena"!

Autor:

Sport

07.09.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan Mateo Beretini sastaje se sa Novakom Đokovićem u sredu u četvrtfinalu US Opena, a on smatra da može da eliminiše Srbina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković na US Openu

Italijanski teniser još uvek nije nadigrao prvog reketa planete u četiri međusobna duela, ali je ubeđen da je naučio lekciju.

- Uvek sam učio ih svih mečeva koje sam igrao protiv Novaka. Na svim podlogama smo igrali jedan protiv drugog, u zatvorenoj dvorani, Grend semovima... Naravno da znam šta voli i šta zna o meni, uvek me je pobeđivao. Mislim da me jako dobro poznaje - počeo je Beretini, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Beretini puca od samopouzdanja pred meč sa Novakom

Sa mentalnog stanovišta napravio sam još jedan korak, da više verujem u ono što činim i da mogu da pobedim. Novak je najjači u mnogim segmentima, ali sam mu zadao poteškoće poslednjih nekoliko puta kada smo igrali. Zato imam samopouzdanje - podvukao je Mateo Beretini.

Podsetimo, on i Nole su poslednji put igrali u finalu Vimbldona, kada je Đoković pobedom rezultatom 3:1 po setovima stigao do 20. Grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading