SRBIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Federer je NEVIĐENI EGOCENTRIK!

Autor:

Sport

05.09.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor teniske reprezentacije Viktor Troicki nedavno je završio profesionalnu karijeru, a u jednom intervjuu se podsetio kako je na njegov teniski put uticao jedan od najboljih tenisera današnjice Rodžer Federer!

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki i Novak Đoković

Troicki je u razgovoru za "Kurir" otkrio da mu je jedan meč za Rodžerom Federerom bio presudan u karijeri, ali je ispričao i kakav je švajcarski teniser van terena.

- Krila mi je dao meč sa Federerom, koji sam igrao u Japanu. Izgubio sam 7:6 i 7:6. ali sam shvatio da mogu da igram egal s najboljima. Bio je to moj prvi ATP turnir na koji sam se kvalifikovao. Pre njega sam izbacio Visentea, koji je bio u top 30 na svetu. Bio je to tada moj najveći meč. Uspeo sam posle da napredujem- smatra srpski teniser.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik 20 Gren slem titula Rodžer Federer

Viktor se na turnirima družio sa Federerom i otkrio koliki je Federer egocentrik.

- Dobar sam drugar s većinom tenisera. U kontaktu sam sa nekima i danas. Dugo godina sam imao istog trenera sa Markom Kjudinelijem. On je odrastao sa Federerom, kao ja s Novakom Đokovićem. Obojica su odrasli zajedno u Bezelu. Federer je već bio superstar kad sam ja počeo da igram turnire iz masters serije. Moj Marko bi uvek bio s njim u apartmanu. Boravio je u uvek u nekoj sobici. Jednom odem kod njih da blejimo i sećam se da su igrali "plejstejšn". Federer je igrao tenis i izabrao je - sebe. Sećam se da je igrao neki trening mod kako bi poboljšao svoje karakteristike. To mi je bilo jako smešno u tom trenutku i nisam mogao da verujem. Uzmeš da igraš "plejstejšn" i izabereš samog sebe- otkrio je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading