MORBIDNO I BOLESNO: Američki novinari ŠOKIRALI Novaka neverovatnim pitanjem

Autor:

Sport

27.08.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković vrši poslednje pripreme za US Open.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković se nalazi u centru pažnje američkih medija. 

Ipak, njih ovog puta nisu zanimale teniske stvari, već su sa Novakom pričali o njegovom životu.

- Vidim da ljudi ne vole moje promene, kako u životu, tako i u tenisu. Međutim, ja lično sam ponosan na takve stvari, jer to je prirodan proces, odnosno evolucija. Ne znam kako me drugi gledaju, ali sebe pokušavam da shvatim na nekom dubljem nivou. Naravno, svi će onda da mi kažu, vidiš ti tako pričaš, a onda na terenu polomiš reket, psuješ, vičeš… Ali i to sam ja. Svestan sam da to nije u redu, ali to je nekad jače od mene - rekao je Novak.

Posle toga usledilo je jedno, zaista, morbidno pitanje upućeno najboljem teniseru sveta. Američke novinare zanimalo je da li bi Nole voleo da na njegovoj nadgrobnoj ploči piše: “Ovde počiva grend slem šampion“.

Ne, ne, to nikako. Malo ste me iznenadili pitanjem. Kada bi neko došao da me poseti, ne bih voleo da vidi natpis da sam ja najbolji i najuspešniji teniser u istoriji. U životu imaš i druge stvari koje nisu vezane za tvoju profesiju. Više bih voleo da budem zapamćen po toma da sam brinuo o drugima, ostavio neki trag u svetu i inspirisao neke druge ljude da postanu bolji - odgovorio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

27.08.2021 19:46

Pitanje je imbecilno. Ostavite Novaka Đokovića da igra tenis.