ZGRABIO ME ZA GRLO I VIKAO "NADAM SE DA ĆEŠ UMRETI": Jeziva ispovest bivše devojke Aleksandra Zvereva koja će mu UNIŠTITI KARIJERU!

Autor:

Sport

26.08.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki novinar Ben Rotenberg je objavio nastavak ispovesti bivše devojke Aleksandra Zvereva, Olge Šaripove koja je do detalja opisala kako ju je zlostavljao slavni Nemac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev

Ona je opširno opisala kako je trpela fizičko nasilje tokom turnira u Šangaju 2019. godine.

Olga Šaripova je tokom njegovog odustva posetila salon za lepotu, što je Zvereva žestoko razljutilo, pa je usledila svađa.

Kada se vratila u hotelsku sobu, Zverev je odmah otišao.

- Rekao je: Ja sam čekao tebe. Sada ti treba da čekaš mene. Shvatila sam da nas čeka nova svađa kada se vrati, a to nisam htela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, a nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Želela sam samo da pokupim stvari i da odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta bi trebalo da radim. U tom trenutku, zbog mog nervnog sistema, nisam mnogo razmišljala. Samo sam opet to uradila.

Šaripova kaže da je, drugi put toga meseca, ubrizgala sebi insulin dok Zverev nije bio u sobi da je spreči.

 

 

- Samo nisam želela da se svađam, nisam imala energije za to. Samo sam ležala u krevetu i to je sve.

Opisala je jednu situaciju kada je trepela fizičko nasilje

- Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: ’Spakuj odmah stvari i idi’. Rekla sam mu: ’OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde.

U tom trenutku, prema rečima Šaripove, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije.

Kaže da ju je zgrabio za grlo i pritisnuo je na keramički zid kupatila.

- Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje.

Šaripova kaže da je počela da divlje mlatara rukama kako bi nekako oterala Zvereva.

Kada se Zverev vratio u sobu, Šaripova kaže, ona je jedva bila pri svesti.

- Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše mirna. Proverio mi je šećer i bio je 30 (miligrama po decilitru, što može da ugrozi život).

Kada je počela da se oporavlja, Zverev joj je rekao:

 

 

- Počeo je da mi govori stvari poput: Nadam se da ćeš umreti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom. Ja sam plakala i rekla mu: OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi’".

Nedugo posle ovog incidenta su raskinuli, Zverev je nastavio da šalje poruke i Šaripovoj želeći da mu se Olga vrati.

Šaripova se onda začudila kada je tokom turnira u Parizu u Aleksanderovoj loži videla Brendu Pateu, nemačku manekenku. Šaripova kaže da je Zverev žustro poricao svoju vezu s njome.

Šaripova kaže da je čak zaprosio preko video poziva, i to tako što je pao na kolena i "glumio" kako se pokajao.

Ovo će sigurno uzdrmati Aleksandra Zvereva, a ono što je još gore po njega je da ga za nekoliko dana očekuje učešće na poslednjem Gren slemu u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragoljub m v p

26.08.2021 11:31

Ne verujem joj nista. Ko hoce zaista da ode - ode. Mogla je bilo kome da posalje SM (kratku poruku): Posalji mi preko Western Union-a hiljadu, dve, ... Evra, Dolara, ... i na aorodromu kupiti avionsku kartu. Bio je odsutan i imala je vremena da izadje trezna i u snazi.