OTVORENA PRETNJA ĐOKOVIĆU: Ja sam favorit na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

21.07.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksandar Zverev ima velike ambicije na Olimpijskim igrama! Peti teniser sveta misli da zna recept za pobedu protiv Novaka Đokovića koji je glavgni favorit u Tokiju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

On je uz Novaka Đokovića, Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva glavni kandidat za zlato.

- Već sam više puta govorio kako želim da se takmičim za Nemačku na Igrama. To uopšte ne znači da ću pobediti, ali vidim sebe kao jednog od favorita za medalju. Moraću da budem fokusiran svaki meč- rekao je Zverev.

Novak je neverovatan ove sezone, osvojio je tri Gren slem titule, ali Zverev misli da ima recept.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Zverev

- Da biste pobedili igrača poput Đokovića, morate da radite stvari koje vrlo mali broj igrača može. Morate da nadmašite Đokovića, dominirate nad njin. Ja sebe vidim kao nekog ko će možda imati prilike da ga pobedi. Moraš da igraš na visokom nivou i nadaš se da tog dana neće biti uspešan. Mislim da najbolji igrači uvek imaju taj pritisak. Ako budete uspešni na jednom ovakvom turniru, 100 dosto znate da ste u tom trenutku najbolji na svetu.

Momku iz Hamburga će ovo biti prve Igre u životu.

- Biće drugačije zbog koronavirusa. Ali prvi put ću biti u Olimpijskom selu, ludo je. Zaista želim da uživam u svakom trenutku tamo- zaključio je on.

Žreb je na programu u četvrtak u 04.00 po našem vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading