OSTRVO GORI: Mega zvezda ZAPUŠILA usta Britancima - Đoković je NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

15.07.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser dobio zasluženo "priznanje" posle osvojenog trećeg Grend slema u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković sa peharom Vimbldona

Poznati Britanac Džej Šeti uputio je čestitku putem Instagrama najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću.

Šeti je pratioce podsetio na razgovor sa Noletom koji je vodio pre nekoliko godina u Monaku, a njegove podvige vidi kao očekivane, s obzirom na karakter ličnosti i mentalni sklop Srbina.

- Čestitke Novaku Đokoviću na osvojenoj 20. Grend slem tituli. Od prvog razgovora sa njim bilo mi je jasno koliko je drugačiji od ostalih zbog načina na koji razvija svoj um, uz sve aspekte mentalnog, emocionalnog i duhovnog zdravlja. Uživam da gledam kako je sve jači na terenu, a naš razgovor iz Monaka, od pre nekoliko godina, sada još više dobija na značaju. Hvala mu na genijalnosti, ali i svim plemenitim stvarima koje radi van terena. Jedva čekam da se uskoro opet vidimo i čestitke mom prijatelju - napisao je Šeti na svom zvaničnom Instagram nalogu, uz video u kome razgovara sa Novakom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Shetty (@jayshetty)

 

Podsetimo, Đoković je u nedelju savladao Italijana Matea Beretinija za svoj šesti vimbldonski pehar u karijeri, a još uvek se čeka odluka da li će nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Što se tiče Šetija, on je popularnost stekao na internetu kao autor podkasta "On Purpose" u kome su učešće uzeli Ališa Kiz, Kobi Brajant i Kloi Kardašijan, indijskog je porekla, a živi i radi u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading