PROVALJEN JE: Federerov čovek od poverenja IZDAO Švajcarca - vreme je za PENZIJU!

Autor:

Sport

14.07.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres posle Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Greg Rusedski ocenio je da bi za Rodžera Federera bilo najbolje da se penzioniše, odnosno da Švajcarac nema motiv da igra ukoliko nije u mogućnosti da osvaja Grend slemove.

Federer je prkosio logici i vremenu, stvorio je praktično novu igru 2017. godine. Sada više ne može da smisli nešto novo, jer je sve bazirano na kretanju i na udaranju loptice u dizanju tako što idete napred - rekao je Rusedski, pa dodao:

- Postoji jedno glavno pitanje kod Federera - Da li će biti srećan ako ne bude imao šansu da osvoji grend slem titulu? Odgovor na to ima samo Rodžer. Poznajem ga od kada je imao 16-17 godina i rekao bih da neće biti zadovoljan samim učešćem. Odnosno, ne verujem da će ga ispunjavati samo pojavljivanje na turnirima, znajući da ne može da ih osvoji.

Podsećanja radi, Fedeks je eliminisan u četvrtfinalu Vimbldona od Huberta Hurkača, odustao je od nastupa na Olimpijskim igrama, a od velikih izazova do kraja sezone ostaje mu US Open, mada je pitanje koliko može u Americi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

14.07.2021 19:02

Pokušao je sa povećanim obimom reketa da hvata lopte. Možda je trebalo da ih hvata sa tanjirima koje je dobijao zbog Noleta, bilo bi mnogo elegantnije i lepše. A zatim i patike je trebalo da zameni baletankama... Ima tu dosta prostora za napredak?????????