MA, KAKVIH 20 GREND SLEMOVA: Amerikanac ZAPANJIO planetu OVIM REČIMA o Đokoviću!

Autor:

Sport

12.07.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se legendarni as i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Legendarni Džon Mekinro ocenio je da je za Novaka Đokovića samo nebo granica i da će osvojiti daleko preko 20 Grend slem titula koliko ih ima u dosadašnjem toku karijere.

Đoković igra bolje nego ikada. Verujem da će posle ovoga osvojiti bar još četiri ili pet titula, što pre svega zavisi od toga koliko će biti zdrav. Biću iznenađen ako ne dođe do te brojke od 25 - rekao je Mekinro, pa dodao:

Novak je sebe gurnuo daleko ispred svih ostalih u smislu sposobnosti da prigrli sve što radi, u smislu kreiranja istorije, pre svega po sposobnosti da sve to uradi pod ogromnim stresom. Pokušavate da oborite rekorde, tu mora da ste pod velikim pritiskom. Ipak, on je u stanju da igra najbolji tenis u toj poziciji. Očekujete da on i Rafa i Rodžer nastave još nekoliko godina, sve dok neko ne iskorači i shvati koliko su oni veliki.

RepublikaFoto: youtube.com/Wimbledon
Ma, kakvih 20, Nole stiže do 25 - Mekinro

Mnogo se priča o tome ko je GOAT svetskog tenisa. I sam Novak je posle pobede nad Beretinijem rekao kako veruje da je najbolji, ali da je na drugima da ocenjuju ko je najbolji svih vremena.

To je neverovatno jer i u ostalim sportovima imate tu debatu. Lionel Mesi ili Maradona? Majkl Džordan ili Lebron Džejms? Retkost je kada imate tri momka koji igraju istovremeno i teško je reći da oni nisu najbolja trojka ikada. To se ne bazira samo na broju grend slem titula, što je očigledno velika stvar, već na svemu što rade. To je zadivljujuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading