POGODIO PRAVO U CENTAR: Novak će biti najveći svih vremena

Autor:

Sport

11.07.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser bi pobedom u finalu Vimbldona nad Mateom Beretinijem (nedelja, 15) mogao da osvoji 20. grend slem torfej u karijeri i tako se izjednači sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Mekinro, Rod Lejver, Rodžer Federer i Nik Kirjos

Novak Đoković nije najomiljeniji teniser navijačima širom planete, ali legendarni Amerikanac Džon Mekinro tvrdi da to i nije toliko bitno, već uspesi na terenu koji Noletu ne manjkaju.

Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti! Nije stvar u tome da budete onaj koga svi vole, za koga svi žele da pobedi. To vam neće doneti pobedu. A o tome se radi - rekao je Mekinro.

Nastavio je potom u istom ritmu.

Mogu da misle si dosadan, mogu da misle i da si razmažen. To ništa ne znači. Ono što će ti dati svaki put kad izađeš na teren je poštovanje. Ne možeš da ne poštuješ čoveka koji je osvajao ovaj turnir pet puta. Kada ti vreme istekne, da li ćete procenjivati po broju pratilaca koje imaš? Ma beži! Proceniće te po broju pobeda. I znaš šta? Vremenom te možda i zavole - dodao je Amerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

12.07.2021 14:50

Tako je gosp.Mekinro,u sportu se bilježe samo rezultati i uspesi ocenuju po osnovu rezultata,sve drugo je lamentiranje i subjektivno gledanje