ENGLEZI TAPŠALI NOVAKU: Nestvaran prizor na Vimbldonu - Đoković RASTOPIO SRCA punim tribinama!

Autor: Republika

Sport

07.07.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je posle pobede nad Martonom Fučovičem u četvrtfinalu Vimbldona dao svoje viđenje celog meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tokom izjava na terenu, Đoković je tik posle pobede nakratko analizirao meč:

- Ovo nije bio loš meč. Počeo sam dobro. U prvih šest gemova bilo je sve kako treba. U drugom i trećem setu imao sam po jedan brejk, dovoljno za pobedu. Svaka čast Martonu koji je odigrao odličan meč i sve u svemu odličan turnir - rekao je Đoković.

 Spiker na stadionu nabrojao je samo neke od uspeha Novaka Đokovića koji je upisao do sada 315 grend slem pobeda i 40 polufinale:

- Hoćete da putujete sa mnom kao moj statističar? Utičete na moje samopouzdanje i hvala na tome. Svestan sam određenih statistika. Volim ovaj sport i posvećen sam mu od ranog detinjstva. Ponekada stvari deluju nestvarno. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Jurim istoriju to je velika inspiracija za mene. Idemo dalje - dodao je srpski teniser. 

Vaš potencijalni protivinici igraju peti set. Šta bi trebalo da radite u narednom meču? 

- Treba da pobedim, obojica su kvalitetni. Šapovalov i Hačanov izgledaju odlično na terenu, zato i jesmo ovde - uz osmeh je poručio Novak. 

Za kraj je usledila izjava koja je navela i hladne Engleze da mu tapšu:

- To je divno. Da, prvi put igramo na punom stadionu od povratka na teren posle pauze zbog korone. Hvala vam svima što ste došli ovde - dodao je Novak, ispraćen aplauzima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading