ĐOKOVIĆA IZDAO VELIKI PRIJATELJ: Savetuje tinejdžera kako da SRUŠI NOVAKA!

Autor:

Sport

27.06.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Mari će ponovo igrati na Vimbldonu, a imao je nekoliko saveta za rivala Novaka Đokovića, Džeka Drejpera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Endi Mari

Britanac će na startu turnira igrati protiv Nikoloza Basilašvilija, 24. nosioca, a imao je prilike i da kaže koju reč o meču mladog Džeka Drejpera i Novaka Đokovića.

Endi je na Vimbldonu prvi put igrao 2005. kao tinejdžer, pa su ga pitali šta bi savetovao 19-godišnjem Džeku Drejperu za meč sa Novakom Đokovićem u ponedeljak.

- Biće to sjajno iskustvo za njega, prilika da igra sa Novakom na Central kortu Vimbldona. Sada, kada sam imao vremena da razmislim o svojoj karijeri, trebalo bi da izbegne greške koje sam ja pravio. Očigledno je da će biti nervozan i da će biti pritisak na njemu da igra dobro. Trebalo bi samo da izađe i da se ne plaši tog trenutka. Izaži, uživaj. Pre nekoliko godina, to su bili mečevi koje je silno želeo da igra. Sada je došao red na tu priliku. Fantastično za njega. Biće to veliko iskustvo da nešto nauči, da vidi gde je sa igrom i nadam se da će odigrati dobro- kaže Mari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U to vreme, Mari je bio zvezda u usponu, od njega se očekivalo mnogo.

- Možda je za njega malo drugačije zbog situacije u kojoj smo svi sada, ali za mene, kada sam sedeo u ovoj sobi, odgovarao na pitanja u prostoriji punoj novinara, a to nisam radio nikad pre. Bilo je mnogo pažnje usmereno na mene. Imao sam paparace koji su me pratili do kuće. Bio sam na svim naslovnicama. Bila je to velika promena za mene, nešto za šta nisam bio spreman, a nisu me ni dovoljno zaštitili. Bilo je to veliko iskustvo, ali svakako da ima stvari koje bih sada uradio drugačije, mada su i ljudi oko mene mogli malo više da mi pomognu- zaključio je Mari.

Endi će izaći na teren već prvog dana turnira, u trećem meču dana na Central kortu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading