BRITANAC ŠOKIRAO: Đokovića mogu da zaustave samo ako ga DISKVALFIKUJU!

Autor:

Sport

27.06.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski, ponovo je govorio o Novaku Đokoviću u superlativu, i ocenio da rasplet na ATP turu i u trci za najboljeg svih vremena zavisi samo od Srbina!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Za Rusedskog, Đokovića samo on sam ili neki specifični slučaj, kao sa linijskim sudijom na US openu, mogu da spreče Srbina da uzme trofej u Londonu.

- Đoković se odvojio od ostatka "čopora". One je taj koji može da izgubi titulu na Vimbldonu. Ne pamtim kada sam poslednji put video da je neki igrač kao toliki favorit došao na turnir u Londonu. Moralo bi da se dogodi nešto izuzetno, neki slučaj, incident kao na US openu, pa da on ne osvoji trofej. Jako je teško videti nekog ispred Novaka- rekao je Rusedski.

Siguran je Britanac da Đoković ne razmišlja o osvajanju 20. Gren slema, već mnogo dalje.

- Oseća se da je u misiji da osvoji sva četiri grend slema u godini, ogroman je favorit na Vimbldonu. Ako bi osvojio sva četiri trofeja došao bi do 21. grend slema u karijeri. Mogao bi da obori i rekord koji drži Margaret Kort kod dama sa 24 pehara. Ako ostane zdrav i dođe do tog broja, nikakva debata oko toga ko je najbolji svih vremena ne bi postojala.

Svestan je Rusedski da ni ovog puta publika u Londonu neće biti na Novakovoj strani.

- On nadmašuje i publiku. Mislim da ne dobija dovoljno zasluga zato što su Rodžer i Rafa duže prisutni od njega- ocenio je Greg Rusedski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading