KIRJOS OPET UDARA NA NOVAKA: Đoković je IZNEVERIO tenis! Umesto da bude primer, on...

Autor:

Sport

27.06.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski skandal majstor nastavio da proziva najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/Ilustracija
Novak Đoković i Nik Kirjos, ilustracija

Nik Kirjos i Novak Đoković su već godinama na "ratnoj nozi", a 61. reket sveta ne radi ništa kako bi se situacija smirila, već dodatno "pali vatru".

Njih dvojica su na suprotnim stranama žreba na Vimbldonu, pa bi mogli da se sastanu tek u eventualnom finalu, mada je teško očekivati da je Kirjos sposoban za takav poduhvat. Ipak, on često ističe to što u međusobnim duelima sa Noletom vodi 2:0.

Prilično je ludo to što sam igrao samo dva turnira u prethodne dve godine, a i dalje sam jedan od retkih koji može da oteža posao Đokoviću. To je blagoslov. Mogu i da ne igram, a ljudi žele samo jedan meč, Kirjos na Đokovića. To pokazuje koliko donosim našem sportu - izjavio je Kirjos za britanski "Telegraf".

Potom se ponovo osvrnuo na prošlogodišnju organizaciju Adrija tura.

- Malo je izneverio sport. On je Lebron Džejms tenisa, svetski broj jedan, i mora da bude primer drugima. Mislim da to što je uradio nije bilo najbolje za sport, ali svi pravimo greške. To je sad u prošlosti - dodao je Australijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading