KUPIO GA ZA SVA VREMENA: Nisam verovao da će Đoković igrati za Srbiju na OI!

Autor:

Sport

26.06.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Mekinro je oduševljen Novakom Đokovićem posle odluke da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama, i smatra da će neko teško zaustaviti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Posle osvojenih pehara na Australijan openu i Rolan Garosu Đokoviću se pruža prilika da osvoji "Zlatni slem", sva četiri slema u sezoni i turnir na Olimpijskim igrama.

Poslednja koja je to uspela je Nemica Štefi Graf 1988. godine.

- Njegova najveća prepreka po meni je to da li će njegovo telo sve to izdržati. Izgleda zadivljujuće. Fenomenalan je. On je na pola puta, mislim da je najteže iza njega- kaže Mekinro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mekinro i Đoković

Amerikanac je i ranije imao visoko mišljenje o Novaku i ne libi se da to iskaže i sada.

- On je najbolji igrač ikada na tvrdoj podlozi. Ukoliko bude uspeo da zdravstveno prođe sve ovo što je pred njim, mislim da ima velike šanse i za slem. To znači da ide i u Tokio, što je fenomenalno za Srbiju. Pitao sam se da li će to uraditi. U ovom trenutku ta odluka pokazuje koliko u stvari veruje da je u stanju sve to da uradi- smatra bivši šampion Vimbldona.

Đoković misiju an Vimbldonu počinje u ponedeljak, 28. juna. Njegov protivnik na startu je 250. teniser sveta, Britanac Džek Drejper.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading