VILANDER GORKA SRCA: Novak je SUPERMEN, Nadal me RAZOČARAO!

Autor: Republika

Sport

25.06.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Mats Vilander dao je svoja očekivanja od največih imena na predstojećem Vimbldonu.

Vilander odušveljen Đokovićem, razočaran Nadalom

Šveđanin tvrdi da Novak Đoković može da osvoji sva četiri Grend slema u godini:

- Naravno da Novak to može, ali ostaje da vidimo koliko će jak biti u Njujorku ako prethodno osvoji sve. On želi da pokaže da je Supermen, a on to i jeste. Mora da nastavi da igra mečeve kako bi zadržao intenzitet - rekao je Vilander.

Vilander ne shvata zašto je Rafael Nadal odlučio da preskoči Vimbldon i Olimpijske igre:

- Razumem da Igre donose rizik, posebno jer je US open odmah posle. Ali, razočaran sam zbog toga što Rafa ne dolazi na Vimbldon. Pretpostavljam da ima dobar razlog, jer u suprotnom to ne bi uradio. Mislim da je igrao previše na šljaci, iako je igrao koliko igra uvek. Nadao sam se da će se 'velika trojka' ponovo boriti za istoriju - objasnio je Vilander.

Prokomentarisao je i povratak Endi Mareja:

- Za mene bi uspeh bilo nekoliko pobeda. Bitno je da pokaže svima da može da pobedi meč u četiri ili pet setova. Dobro je izgledao u Kvinsu - smatra Vilander.

Šveđanin se dotakao i forme Rodžera Federera:

- Ja sam jedan od onih koji misle da je za njega dobro da ne igra mnogo mečeva. On mora da da povrati osećaj igranja najboljeg tenisa u bitnim momentima mečeva, na brejk loptama - zaključio je Mats Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading