ZAVRŠNI UDARAC ZA NADALA: Njegova NAJVEĆA PODRŠKA ne veruje da može da se vrati posle bolnog poraza od Đokovića!

Autor:

Sport

23.06.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Toni Nadal je iznenađen odlukom njegovog bratanca Rafaela da odustane od Vimbldona, a pritom je prokomentarisao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića!

Novak Đoković i Rafael Nadal

Nadal je u polufinalu Rolan Garosa izgubio od Đokovića, posle čega je saopštio da neće igrati na Vimbldonu i Olimpijskim igrama.

- Iznenadila me je njegova odluka. Istina je da je imao manjih fizičkih problema, ali mislio sam da će igrati. Ali čim je odustao, to znači da nije imao drugu opciju- rekao je Toni.

Govorio je i o šansama Novaka Đokovića da osvoji kalendarski Gren slem.

- Biće veoma teško, ali je moguće. Govorimo o prvom teniseru sveta.

Toni i Rafael Nadal

Đoković trenutno ima 19 najvećih titula, dok Nadal i Federer imaju po 20. Upitan je Toni šta misli ko će imati najviše slemova na kraju.

- Pre Rolan Garosa verovao sam da će Rafael imati najviše Gren slem titula, stvari su se sada promenile malo. Pisao sam da će Vimbldon i US Open biti izuzetno važni, jer će svake naredne godine biti teže njima trojici da osvajaju titule. Cicipas je bio blizu pobede nad Novakom u Parizu, Medvedev i Zverev su već tu, Siner i Muzeti dolaze…- rekao je Đoković.

Vimbldon je na programu od 28. juna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading