ŠOK ZA ĐOKOVIĆA PRED VIMBLDON: Kirjos je UDARNA vest!

Autor:

Sport

23.06.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li bi za Srbina zaista bio nerešiv problem da se sa Australijancem sastane već u 1. rundi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Novak Đoković

Džon Njukomb, bivši svetski broj jedan, ocenio je da bi za Novaka Đokovića bio veliki problem da se u prvom kolu Vimbldona sastane sa Australijancem Nikom Kirjosom.

Kirjos u London stiže bez pripremnih mečava na travi, ali Njukomb veruje da je upravo njegov sunarodnik "mina" za prvog nosioca.

Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona. Gledajte, biće mnogo vrhunskih igrača koji neće želeti da vide Nika u svom delu žreba. Biće ga veoma teško pobediti - kazao je Njukomb.

Njukomb kaže da je za Kirjosa opasnost ako bi ga u prvoj rundi iscrpeo neki solidan igrač i oduzeo mu energiju za drugo kolo i eventualni duel sa top teniserom.

Ako ima jedan težak meč, možda će imati problema sa pripremom za naredni. Pretpostavljam da e vrhunski teniseri nadaju da će Kirjosu na startu pasti neki solidan igrač koji će vraćati sve i tako ga frustrirati - dodao je Australijanac.

Podsetimo, žreb za treći Grend slem u sezoni biće obavljen u petak, a titulu na londonskoj travi brani Novak Đoković, šampion iz 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading