BOLI GA ĐOKOVIĆEV ROLAN GAROS: Kome je to VAŽNO?! Bestidni Federer ovim rečima ŠOKIRAO planetu!

Autor:

Sport

14.06.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Švajcarac i izazvao buru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Švajcarac Rodžer Federer rekao je posle startnog trijumfa u Haleu da mu smeta činjenica što teniski svet u poslednje vreme isključivo vrednoje Grend slem titule.

Švajcarski teniser je tako priznao da mu ne prija uspeh Novaka Đokovića koji je osvojio Rolan Garos, a voleo bi da se više cene trofeji na ostalim turnirima, kojih on i dalje ima najviše među članovima "velike trojke".

- Čini mi se da je danas u tenisu najvažnije pitanje broja grend slem titula. To mi se ne sviđa. Tokom većeg dela takmičarske godine mi zapravo igramo na ATP turnirima - kazao je Fedeks, a onda upao u kontradiktornost, priznavši kako je zapravo i njemu to pre nekoliko bilo najvažnije:

- Nekada sam samo želeo da oborim rekord Pita Samprasa. Uvek sam govorio da je svaki slem koji dođe posle toga čist bonus za mene - podvukao je Švajcarac.

Foto: Tanjug/AP
Nole "iznervirao" Rodžera

Inače, Federer je u više navrata istakao da mu je ovosezonski cilj koji je zacrtao što bolji nastup na Vimbldonu, a nastup u Haleu shvata kao uvertiru za London.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading