ANA I NOVAK U LOŠIM ODNOSIMA? Ivanovićeva KONAČNO PROGOVORILA o Đokoviću!

Autor:

Sport

13.06.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović je pre 13 godina podigla pehar Rolan Garosa, a sada je ponovo na mestu uspeha!

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Ana Ivanović

Srpkinja je bila gošća u Parizu Eurosportove emisije "Cube" u kojoj je analizirala žensko finale i titulu koju je osvojila Čehinja Barbora Krejčikova koja je savladala Anastasiju Pavlučenkovu (2:1).

Pored toga Ana je komentarisala dešavanja na čitavom turniru, ali je gledaocima najinteresantija bila sama njega pojava na Rolan Garosu posle toliko godina, kao i partije Novaka Đokovića, sa kojim je navodno već nekoliko godina u zategnutim odnosima.

 

 

Međutim, ako je suditi po njenim rečima, sukob su ostavili iza sebe.

Bio je to fenomenalan tenis i volim da ih gledam obojicu uvek. Novak je bio neverovatan u nekim razmenama i naterao me je da sedim na ivici stolice od napetosti. Bilo je prelepo videti koliko su željni takmičenja- rekla je Ana.

Srpkinja je prokomentarisala i trku za najboljeg tenisera svih vremena.

- Ovo je bio veoma važan meč za tu trku. Novak je umeo da spašava meč lopte i na US Openu i na Vimbldonu, a neke set lopte je i ovde spašavao. Takav tok meča, kada neko tako nešto radi, menja istoriju - rekla je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading