BEKER IMA SVOG FAVORITA: Nemac PROGNOZIRAO ishod meča Đoković - Nadal!

Autor:

Sport

10.06.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker prognozirao je ishod polufinala Rolan Garosa koje igraju srpski as i Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Bekerov favorit je Nadal, ali slavni Nemac smatra da Novak Đoković ove godine ima veće šanse nego prošle.

Đoković i Nadal će svoj 58. međusobni meč igrati u petak, a Španac ima priliku da se izjednači u broju pobeda u međusobnim okršajima sa srpskim teniserom.

- Nije baš da sam vidovit, glavni favorit za mene je i dalje Nadal. Međutim, vidim i da Đoković može da osvoji turnir. Zverev i Cicipas su skoro u njihovom nivou sada. Samo je pitanje vremena kada će ih sustići. Sada je pitanje ko je mentalno najspremniji – mislim da će oni zajedno sa Danilom Medvedevom u narednim godinama osvojiti mnogo trofeja. Ne može Nadal večno da vlada Rolan Garosom, pitanje je vremena kada će naslednici doći. Zverev ima najveću snagu, ali ponekad može da bude suviše pasivan, mora više da rizikuje – napraviće više grešaka, ali će biti u boljoj poziciji da pobedi- izjavio je Boris Beker.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Đokovićev ritern je odličan na ovogodišnjem Rolan Garosu, mislim da je veoma dobar u svakom aspektu. Videlo se da u sebi drži mnogo emocija. Zbog takvih scena sam ponosan što sam deo ovog sporta. Teško je tokom pandemije biti teniser i svetski putnik- izjavio je 53-godišnji Nemac.

U petak će na Rolan Garosu u muškoj konkurenciji biti odigrani polufinalni mečevi. Prvi će na teren Aleksandar Zverev i Stefanos Cicipas, taj meč trebalo bi da počne u 14:50.

Novak Đoković i Rafael Nadal na teren će posle toga, ali ne pre 17:30.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bhm

11.06.2021 23:09

Mali Italijan mu je bio favoroz pa sad Nadal a šta će reći u finalu,Cicipas?On je nekada igrao tenis,solidno za svoke vreme ali trebao bi da ima mnogo bolje procene.Reći da su Zverev i Cicipas na njihovom nivou je vše nego amatetska izjava.Momci zajedno sa Timom i Medvedevim samo bljesmu mabtrenutak pa ih nema a jedini razlog zašto su tu gde jesu su godine velike trojke.Oni kafa budu na vrhuncu svojih karijera neče biti ni 40 posto onoga što je bila velika trojka,nikada ni blizu.O dostignućima i rekordima da ne govorimo.Hledam danavZverevavi Grka i ništa!Bez žara,bez emovija,bez zanimljivosti niti makar jednog spektakularnog poteza,nista,sterilno.Kada trojka okacivrekete o klon slobodnoogu da ukini tenis i da do kraja pricaku o njima...