BEZ DLAKE NA JEZIKU: Đoković NIKAD DIREKTNIJI o Jokiću!

Autor:

Sport

10.06.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Srbin i izazvao buru.

Novak Đoković i Nikola Jokić

Najbolji teniser planete Novak Đoković odao je priznanje najkorisnijem igraču NBA lige Nikoli Jokiću zbog MVP priznanja koje je centar Denvera zasluženo poneo.

- Nisam ekspert za košarku, ali veliki sam ljubitelj i navijač. Pratim sve naše igrače u NBA i Evroligi. Košarka je broj jedan sport kod nas, zemlja smo košarke, a sada smo pokazali i zašto - počeo je Đoković.

Najbolji teniser sveta osvrnuo se i na činjenicu da se prvi put desilo da iz iste zemlje dolazi MVP NBA, Evrolige i Evrokupa. Naravno, tu je i najkorisniji igrač ABA lige – još jedan Srbin, Filip Petrušev.

To je nešto neverovatno. Čestitam svim momcima, i Vasi Miciću i Teodosiću i Džokeru. Obradovali su nas, predstavljaju Srbiju na najbolji mogući način. Uspeti na način na koji je Jokić uspeo u NBA, sa svim ‘zverima’ koje tamo igraju, stvarno je za svaku pohvalu. Cela Srbija i sportska javnost treba da budu ponosni na njega - poručio je Srbin, pa poentirao.

On je izuzetan momak, veoma skroman. Imao sam priliku da provedem neko vreme s njim na prošlim olimpijskim igrama, nadam se da ću ga i ove godine videti na OI. Mnogo mi je drago zbog njega. Njegova košarkaška inteligencija zaista je impresivna. Toliko mi je drago što on, takav kakav jeste, uspeva da nadmudri rivale. Um caruje, snaga klade valja – Jokić je dobar primer. Ako pametno treniraš i pametno igraš, u svakom sportu možeš da dostigneš vrh, nezavisno od, u odnosu na rivale u NBA, neke fizičke inferiornosti. Svaka mu čast, hvala mu - jasan je Novak Đoković.

Podsetimo, Jokićevi Nagetsi su u noći između srede i četvrtka doživeli i drugi poraz od Finiksa u polufinalu Zapada, dok će Nole u petak odmeriti snage sa Rafaelom Nadalom u klasiku koji će odlučiti finalistu Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading