NEZAPAMĆEN UDAR NA NOVAKA: Đokoviću, DOSADAN si!

Autor:

Sport

06.06.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski teniser Stiv Darsis navukao je gnev srpske javnosti nakon onoga što je rekao o Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Darsis smatra da je tenis u poslednje vreme postao veoma dosadan.

- Da budem iskren, tenis je u poslednje vreme veoma dosadan. Igrači obično igraju na metar od osnovne linije, veoma brzo i jako. Skoro niko ne izlazi na mrežu, ne koriste skraćene udarce. Svi su nekako postali isti, rekao je nekadašnji 38. teniser na ATP listi.

Na pitanje teniserke i novinarke Ekaterine Bajčkove da li mu je lako da igra protiv mladih igrača, sada kada je pri kraju svoje karijere, Darsis je rekao da mu nije lako, ali da je taktički interesantno za njega, te da nije siguran čiju igru bi mogao da navede kao zanimljivu za gledanje, osim Danijela Evansa.

- Teško je reći, morao bih da razmislim. Volim Rišara Gaskea, Nika Kirjosa, Benou Pera. Per ponekad ima ludačke udarce. Volim kada ne znaš šta će se desiti u narednom trenutku. Ako gledate Đokovića, skoro svaki put možete da predvidite gde će i kako da odigra. 

Darsis se odmah ispravio, naglasivši da ne želi da bude pogrešno protumačen:

- Divim se svemu što radi, kao i nivou njegovog tenisa. On je neverovatan igrač, veoma jak, ali... Ne volim da gledam njegove mečeve. Ja volim lude momke. Takođe ne volim što u modernom tenisu ne možeš ništa glasno da kažeš, da se obratiš svom protivniku, timu ili sudiji. Igrače konstantno kažnjavaju za sve i izdaju im upozorenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan T

06.06.2021 20:29

Dosadan, nego šta. Posebno kada pobedjuje

Paja

07.06.2021 05:59

Da, sa Novakom je sve predvidivo. Uvek znaš da će on pobediti. Pokušao bi i ti ali nemaš "materijala".