NADAL NEMA ŠANSE: Posle ove Novakove izjave Španac BOLJE DA SE ZABRINE!

Autor: Republika

Sport

01.06.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je poslednji put pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu 2017. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković I Rafael Nadal

Đoković i Nadal su odigrao izuzetno finale Rima na šljaci, Španac je trijumfovao, ali je Srbin otkrio način kako da ga savlada u slučaju da se sretnu u polufinalu:

- Rafa je u Parizu uvek u svom najboljem izdanju. Tačno je da sam izgubio poslednjih pet mečeva na zemlji, nekada sam bio blizu, nekada je on bio ubedljiv. Ako ne možete da mu odgovorite na isti način nemate šanse. Ako budem stigao do duela u polufinalu, znam šta treba da uradim. Prošle godine sam sjajno trčao, ali on je u finalu bio fantastičan i nisam imao šansu. Pre par sedmica smo gurali jedan drugog u Rimu do krajnjih granica, taj meč u finalu daje mi pravo na optimizam. Međutim, koncentrisan sam uvek samo na prvi sledeći duel koji me čeka – iskreno je rekao Đoković.

Za 57 odigranih međusobnih duela, Novak vodi sa 29:28.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Armin

01.06.2021 15:03

Nadal je 2017. godine osvojio Roland Garros Novak Đoković pobedio je Nadala na Roland Garrosu 2015. godine,i kako to mislite ,,poslednji put”? Kao da ga je pobedio više puta. To je bio jedini put da ga je pobedio.