PONIZIO ĐOKOVIĆA: Ma, kakav Novak! Nadal je BROJ 1

Autor:

Sport

29.05.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer nalaze se u istoj polovini žreba na Rolan Garosu, što znači da će neko od "ostalih" tenisera sigurno biti u finalu pariskog Gren slema.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Četvrti reket planete Dominik Tim je pričao o neobičnom žrebu u Parizu.

Skoncentrisan sam na prve mečeve, pošto ne dolazi u dobroj formi kao proteklih par godina. Ne mogu da budem fokusiran na to ko me čeka u četvrtfinalu. Znam da je velika trojka u jednom delu žreba i da Rodžer i Novak mogu rano da se sastanu. Meni to mnogo ne znači - rekao je Austrijanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

Potom je uporedio "veliku trojku" i otkrio ko mu je najteži protivnik i gde.

- Igrati sa njima je uvek teško, posebno što svako ima svoju podlogu na kojoj je dominantan. Najteži izazov je ipak igrati protiv Rafe na "Filip Šatrijeu". Ubedljivo je najteže igrati protiv njega ovde - poručio je Tim.

Interesantno je da je tako lako izabrao Rafaela Nadala na pariskoj šljaci, a ne na primer Novaka Đokovića na Australijan openu ili čak Rodžera Federera na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lejver

30.05.2021 02:04

Rafa je osvojio 13 Roland Garos-a, Novak 9 Australian Opena a Federer 8 Wimbledon-a. Rafin učinak na šljaci u Parizu je 100 mečeva dobijenih prema 2 izgubljena. Eto to je razlog za Timovu izjavu i tu nema nikakvog poniženja. To su činjenice.