FRANCUZ PONIZIO ĐOKOVIĆA: Skandalozni KOMENTAR poznatog tenisera o "GOAT" trci!

Autor:

Sport

29.05.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski teniser Rišar Gaske dao je svoj sud o trci za najboljeg igrača svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Gaske kaže da za tu trku glavni kriterijum bi trebalo da bude titule na Grend slem turnirima.

- Lično smatram da je rasprava prilično zanimljiva. Problem je u tome što se takva rasprava nikad ne završava. Očigledno sve zavisi od kriterijuma koji gledamo - rekao je Gaske i dodao:

- U mojim očima je najveći onaj koji će biti najuspešniji. Osim toga, ako napravim izbor, neću obezvrediti nikog od trojice. Oni su neverovatni šampioni. Ostaje činjenica da je za mene Rodžer Federer tenis. Protiv Novaka nemam ništa, neverovatan je i uvek je bio dobar prema meni. Ponavljam, ne želim da pričam loše o Đokoviću ili Rafi, ali ako bih morao da biram, bio bi to Rodžer, njegova tehnika, gestovi, elegancija na terenu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rišar Gaske

On smatra da će teniski GOAT biti poznat tek za nekoliko sezona.

Rekao bih da bismo za dve do tri godine trebali da vidimo ko će biti GOAT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
tanja

30.05.2021 15:22

Izuzetno glupav i tendenciozan naslov.Lik je samo izneo svoje misljenje i niko time NE MOZE poniziti Djokovica.Vi kao da jedva cekate neku glupost kako biste VI nasli nesto protiv NOleta.SRAM VAS BILO!!!!!!NAUCITE NESTO OD SVAJCARACA!!!!NIKADA NI JEDNA OVAKVA GLUPOST NIJE NAPISANA PROTIV FED iako odavno nije najbolji!!!!!

cardak 75

13.06.2021 20:25

@Tanja! vi izgleda ne citate ovde redovo clanke i niste PROSLE NEDELJE CITALI STA SVJC:NOVINE I DOJCE WELE NAPISASE O FEDEREU--PA JE ZATO ON GOVORIO NA ENGLESKOM UMESTO NEMACMKOM (MATERNJEM)!UZGREDD JA SAM RADIO 14 GODINA SA SVAJCARCIMA (NEMACKI I FRANCUSKI KANTON) TE VAM MOGU RECI DA STE LJUBOMORNA OSOBA NA SVAKOG SSRBINA