FEDERER I NADAL SE OPROSTILI: Sjajna vest za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

26.05.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac i Španac posle ovih reči mogu da zaborave priznanje GOAT.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Legendarna Kris Evert ocenila je da je Novak Đoković apsolutni favorit da pretekne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju Grend slem titula, čime bi i zvanično postao najbolji igrač u istoriji "belog sporta".

Novak trenutno ima 18 titula. Sigurno će on biti taj koji će završiti sa najviše Grend slemova. Dobar je na svim podlogama i mlađi je od rivala. Mislim da se sve zasniva na tome koliko ćete biti zdravi. Posle toliko godina na Turu... Ako bude mogao da igra još tri, četiri godine, sigurno će osvojiti bar još četiri ili pet GS titule - kazala je Evert.

Evert, ipak, tvrdi da je na predstojećem Rolan Garosu glavni favorit Rafa Nadal.

U tri seta je ranjiviji, ali u pet ga je vrlo teško pobediti. Izdržljiv je toliko da može u svakom trenutku da igra tri, četiri ili pet sati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kris Evert veruje u Novaka

Federeru ne daje previše šansi u Parizu.

- Najbolja šansa će mu biti Vimbldon, gde su poeni kraći. Može da izlazi na mrežu. U poslednje vreme nije mnogo igrao i to je ono što me brine. Rodžer je izgubio instinkt, poverenje u sebe. Pre Vimbldona, srećom po njega, igraće nekoliko turnira i pokušaće da se vrati - zaključila je Amerikanka.

Srbiji ostaje samo da se nada da će se reči Evert ispostaviti kao istinite, jer bi to značilo da će Nole preteći velikane i postati najbolji u istoriji tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading