SRBIJA BUKVALNO U TRANSU: Oglasio se Đoković i poslao NAJMOĆNIJU poruku svetu!

Autor:

Sport

23.05.2021

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković ponovo oduševio sunarodnike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jasna poruka Novaka Đokovića

Prvi reket sveta Novak Đoković još jednom je oduševio fanove u Srbiji pozvavši sve da posete našu zemlju.

Nole je tu poruku poslao kao prva zvezda predstojećeg Beograd opena.

Tek sam krenuo sa tim putovanjima, nisam dovoljno posetio da bih mogao da dam preporuke. Definitivno pozivam sve da dođu u Srbiju, a na naše ljude koji su naši, a nisu je još doživeli kako treba, apelujem da idu u prirodu. Bogata je ovo i plodna zemlja, imamo planine, jezera, pećine, imamo toliko toga. Odrastao sam na planini, tako da me to najviše privlači. Rtanj bih izdvojio kao omiljenu planinu pored Kopaonika, za sada. Mnogo volim da se planinarim, pa ću to praktikovati sve više kako igram manje turnira i kako sam više u Srbiji. Volim da sam napolju u prirodi, a Srbija ima toliko toga da ponudi. Rtanj, Sokobanja, čitav taj deo je prelep - kaže Nole.

Kako je u petak proslavio 34. rođendan, upitan je i šta je sebi poželeo.

Pogotovo u ovo vreme, želim sebi dobro zdravlje. Pored toga, ljubav i mir, ljubav prema sebi, Bogu, bližnjima i više kvalitetnog vremena sa najdražima u životu. Nisam imao toga mnogo u poslednjih 15 godina. Trudim se da budem srećan, da se takmičim, a da bude sve nekako izbalansirano sa svim tim.

Prošle godine je rekao da mu je želja da zaživi Adrija tur. Nije odustao od toga, naprotiv.

- Od tih teniskih želja, voleo bih Adrija Tur da se dogodi i da zaživi. Mogli smo prošle godine da dovedemo vrhunske igrače u Beograd i Zadar, znamo kako se sve završilo. Ideja mi je prirasla srcu, želja da se pomogne tenisu u regionu i da se taj region ujedini uz pomoć sporta. To je jedna od stvari koja ujedinjuje ljude. Toliko godina putujem, sastajem se sa najboljim sportistima. Imamo toliko uspeha, talenta. Želeo bih da ta ideja nastavi da se razvija, jer bi doprinelo boljitku tenisa i sporta u regionu. Meni je uvek drago da putujem po regionu. Žao mi je što nisam igrao u Makedoniji, Sarajevu, Banjaluci, Crnoj Gori, Sloveniji. Planovi su i dalje tu, želim da to ostvarim. Ne znam kakav će biti raspored, kako će biti stanje sa ovim virusom, ali ako bude bilo mogućnosti, pokušaćemo nešto lepo da organizujemo - poručio je prvi reket sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gonzo

24.05.2021 05:33

Pametnima slika govori...