(FOTO) PAZITE ŠTA PIŠETE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Amerikanac ISPROZIVAO Đokovića, Novak mu brutalno odgovorio šest godina kasnije!

Autor:

Sport

21.05.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je nedavno oborio rekord po broju nedelja provedenih na vrhu, ali to i dalje nije dovoljno za titulu najboljeg svih vremena, međutim, ima još vremena pošto je i dalje nedodirljiv na čelu teniskog karavana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Njegov trenutno najveći protivnik, Rafael Nadal se drži za to drugo mesto, ali ga polako sustižu neke mlade nade tenisa poput Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa ili Dominika Tima.

Međutim, istina je da je vreme za "smenu generacija", a Rodžer Federer je već odavno posustao iako planira učešće na naredna dva Gren slema - Rolan Garosu i Vimbldonu.

Federer je donedavno bio rekorder po broju Gren slem titula, onda ga je Nadal stigao na 20, a Đoković je trenutno na 18.

Međutim, mnogi su bili skeptični da će Srbin i Španac uspeti da ostvare ono što je Švajcarac...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patrik Mekinro

Patrik Mekinro koji je 2015. godine objavio jedan tvit u kojem se otvoreno pita dokle će srpski i španski teniser moći da guraju.

On je ranije sa dosta kriticizma pričao o Novaku, nekada je to prelazilo i granice zdravog ukusa, a tog 8. avgusta na rođendan Federera postavio je jednostavno pitanje na koje su se navijači vratili dan pred Novakov rođendan.

Pitam se kako će Đoković i Nadal biti rangirani sa 34 godine - napisao je Patrik na svom Tviter profilu.

Sada Nadal ima 34 godine i gravitira između drugog i trećeg mesta, a dan pre svog 34. rođendan Novak Đoković je prvi na ATP listi i tu će ostati bar još nekoliko sedmica. A ako dobro odigra Rolan Garos i Vimbldon mogao bi da ostane tu i do kraja godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading