ĐOKOVIĆ JE UZDRMAN: Legenda ne veruje u Novaka - neće osvojiti Rolan Garos!

Autor:

Sport

14.05.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker je izneo svoje mišljenje na temu favorita na Rolan Garosu, i tom prilikom potcenio najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Beker je izneo svoje viđenje trenutne forme najvećih favorita za titulu na drugom Gren slemu sezone.

- Mislim da je Stefanos Cicipas veoma jak, Andrej Rubljov takođe. Po meni, Dominik Tim još nije u formi, kod njega još nije sve u najboljem redu- rekao je Beker.

Što se tiče Novaka Đokovića, jasno je da je on daleko od one maksimalne igre.

- Đoković je rano izgubio u Monte Karlu i Beogradu. Ni on nije u svojoj najboljoj formi. Turnir u Rimu je otuda za njega ekstremno važan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Trostruki šampion Vimbldona je takođe govorio o tome kako je moguće Nadala skinuti sa trona u Parizu.

- Nadal će pogledati u pasoš, a tamo piše da će 35 godina napuniti u junu. Ipak, da pričamo o Nadalu iz 2020. Nikada ga nisam video tako jakog nego kao prošle godine u finalu protiv Novaka. Ali tenis je takav, samo se sledeći meč računa. Da, osvajao je trofej 13 puta, ali nije tako dominantan ove godine. Čak je i u Barseloni morao da igra u tri seta, nije tako nadmoćno osvojio turnir kao ranijih godina- rekao je Boris.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

14.05.2021 21:34

Novak ima lepe zelje sto se tice priortet mu je samo osvajanje Grand Slemova. Ali mnogo stvari zavisi od njega. Zelje su jedno ostvarenja su sanjati. Ne ovako sa ovakvim pristupom.