SPAS ILI POTOP? Đokovićev meč pomeren, Cicipas na pragu SENZACIJE!

Autor:

Sport

14.05.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Stefanos Cicipas svoj meč četvrtfinala na Mastersu u Rimu nastaviće u subotu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Meč je prekinut po drugi put zbog pljuska u drugom setu pri vođstvu grčkog tenisera rezultatom 6:4, 2:1, uz prednost brejka.

Kiša možda jeste "spasila" Đokovića jer nije igrao dobro u petak, ali ukoliko uspe da preokrene meč, ne čeka ga lak posao!

To znači da bi u subotu posle završetka i eventualnog preokreta meča protiv Cicipasa, morao u istom danu da igra i meč polufinala, pošto bi turnir trebalo da se završi u nedelju finalom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk07

14.05.2021 19:40

Naseg Noleta ne iteresuje vise da bude prvi na ATP listi niti mastersi. Nego samo grand slemovi. Ako ne igra kao ce odrzavati nivo da bi mogo da osvaja Grand Slemove Za mene to je samo bezati od istine jr zna da je doslo vreme da okaci reket o klin

Pera

15.05.2021 05:53

@Vuk07 - Mislim da Nole više nije onaj stari koji "grize" i melje protivnike i da dobija već izgubljene mečeve. Šljaka nikada nije bila teren koji obožava Novak i to je možda jedan od razloga za njegovu slabu igru. Međutim, evidentno da je postao malodušan, da se slabo kreće i dopušta inicijativu protivniku. Nema više one rastrčanosti, klizanja, preciznosti udaraca, nepredvidivosti i sl. čime je uništavao najveće rivale. verovatno da godine čine svoje.

VOJVODJANIN

15.05.2021 08:48

NOLE OSTAVI SE POLITIKE POVUCI SE NA TENISKI TEREN OSTVARI ZACRTANO -"NAJBOLJI NA SVETU" I ONDA U PENZIJU !