PADA I NADAL? Rolan Garos doneo DRASTIČNU odluku - Nole u TRANSU!

Autor:

Sport

12.05.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori prelomili u konsultaciji sa francuskim vlastima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković na prošlogodišnjem Rolan garosu

Ovogodišnji Rolan Garos biće odigran uz prisustvo publike, potvrdila je ministarka sporta Francuske Roksana Marsineanu.

Navijači će moći da prate mečeve uz specijalne zdravstvene propusnice, a u početku će ih na tribinama biti do hiljadu. Svakako da je ova odluka dodatni vetar u leđa za srpskog asa Novaka Đokovića koji će biti dodatno motivisan da sruši branioca trofeja na Otvorenom prvenstvu Francuske Rafaela Nadala.

- Postojaće tri kriterijuma za dobijanje propusnice. Jedan je da smo vakcinisani, drugo da smo testirani u roku od 48 sati i treći, da smo imuni jer smo već preležali koronavirus. Ovo su tri stavke koje mogu uticati da li će neko dobiti zdravstveni karton da bi mogao da pristupa utakmicama i ostalim sportskim takmičenjima - poručila je Marsineanu, pa dodala da će proći još dosta vremena pre nego što se fanovi u punom broju vrate na tribine.

Pre 30. juna neće biti biti šanse da se prisustvuje mečevima na kojima je moguće stajati, tako da će svi navijači sedeti i to na onoj udaljenosti koja je obeležena sedištima.

Podsetimo, start drugog Grend slema u sezoni zakazan je za 30. maj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading