NINA I ALEKSANDRA SVE BOLJE: Olga Danilović NAZADOVALA

Autor: Tanjug

Sport

10.05.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski ženski tenis ovih godina ne može da priđe onom periodu kada su Ana Ivanović i Jelena Janković gazile terenima širom planete, ali i sada Srbija ima dobre igračice.

RepublikaFoto: Starsport
Olga Danilović

Srpska teniserka Nina Stojanović popravila je plasman za tri mesta i od danas je 85. teniserka na WTA listi sa 961 bodom.

Olga Danilović nazadovala je dva mesta i trenutno je 164. u poretku, Natalija Kostić zadržala je 200. mesto na listi, dok je Aleksandra Krunić popravila plasman za sedam pozicijia i sada je 211. igračica sveta.

Na vrhu WTA liste je Australijanka Ešli Barti sa 10.090 bodova, druga je Japanka Naomi Osaka (7.650), a treća je Rumunka Simona Halep sa 6.520 bodova.

Najveći skok u Top 10 napravila je Beloruskinja Arina Sabalenka, koja je u odnosu na prethodnu listu bolje rangirana za tri mesta i trenutno je četvrta igračica sveta.

Sofija Kenin je peta, a slede je Elina Svitolina, Bainka Andresku, Serena Vilijams i Karaolina Pliškova, a među 10 naboljih igračica sveta izbila je Petra Kvitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading