IZBACIO SAM GA IZ NJEGOVE KUĆE: Zverev sipa SO na RANU Nadalu posle ELIMINACIJE u Madridu!

Autor:

Sport

07.05.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nemac nakon "trijumfa karijere".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Aleksandar Zverev

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u polufinale Mastersa u Madridu trijumfom nad Špancem Rafaelom Nadalom, a posle susreta je poručio da je uradio "najtežu stvar u svetu tenisa", i to u Rafinoj "kući".

Sigurno jedna od najvećih pobeda u mojoj karijeri. Pobediti a šljaci protiv Rafe, to je najteže uraditi u našem sportu. Posebno pobediti u njegovoj kući, to je neverovatno. Ali nije gotovo, sledi meč protiv Dominika - kazao je Zverev, a potom je otkrio ključni detalj za slavlje:

Možda je to promašen forhend na brejk lopti na 4:3, to je prebacilo momenat, tada sam podigao agresivnost. Poen po poen i posle toga sam se osećao dobro na terenu. A kada se osećam dobro, onda sam veoma nezgodan.

U polufinalu će Zverev igrati protiv Dominika Tima, a još se pamti njihovih pet setova iz finala US opena.

- Znam da to mogu da uradim. Svi se sećaju finala US opena, ja se i te kako toga sećam. I dalje će to biti u mojim mislima sutra kada budem igrao, ali verujem da mogu da pobedim - zaključio je Aleksandar Zverev.

Nadalova eliminacija na domaćem terenu svakako pokazuje da je ranjiv pred Rolan Garos, a pre drugog Grend slema sezone na programu je Masters u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading