BOL U SRCU: Srbija STRAHUJE - otkriveno zbog čega je Đoković ODUSTAO od Madrida!

Autor:

Sport

30.04.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole doneo tešku odluku, a sada je poznata i pozdaina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Australijski novinar Sem Gudvin napisao je tekst u kome je otkrio da prvi reket sveta Novak Đoković preskače Masters u Madridu zbog želje da više vremena provede sa svojom porodicom.

Naime, Noletu slama srce činjenica da konstantno putuje i da je odvojen od porodičnog doma, pa je rešio da igra manje turnira u 2021. godini.

– Đoković je odigao samo četiri turnira ove sezone, nakon što je rešio da napravi pauzu posle 18. grend slem titule, osvojene na Australijan openu u februaru. Posle osvajanja krune na Melburn parku, Đoković je upozorio na to da će možda igrati manje turnira u 2021. kako bi mogao da provede više vremena sa svojom mladom porodicom. Srbin konstantno priča kako to što je daleko od supruge Jelene i njihovo dvoje dece – predstavlja težak teret za njega – piše u tekstu Australijanca koji dodaje i reči Srbina:

U pojedinim trenucima to mi slama srce. Moraću da korigujem svoj raspored. Vreme koje ne provodim sa porodicom svakako utiče na mene, kao i činjenica da ne mogu da putuju sa mnom. To je veliki problem za mene - izjavio je Novak Đoković.

Podsećanja radi, naredni izazov Noleta čeka na Rolan Garosu koji startuje 24. maja, a Srbin će učiniti sve da sa pariskog trona svrgne 13-strukog šampiona Rafaela Nadala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

06.05.2021 15:39

Hvala bogu da je tako i da nije u pitanju bolest. Međutim, svaki uspeh traži i neke žrtve pa tako i osvajanje titule najboljeg na svetu svih vremena čemu teži Novak. Istovremeno Federer koji ima duplo veću porodicu retko je kada propustio koji turnir radi porodice. I bio do skora najbolji na svetu. Sve ima svoju cenu a na nama je da procenimo šta nam je prioritetnije.