ZVEZDA TENISA TUŽI ATP ZBOG DISKVALIFIKACIJE: Kunem vam se decom, nisam to uradio!

Autor:

Sport

27.04.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Fabio Fonjni ne može da se pomiri sa odlukom da je diskvalifikovan prošle nedelje sa turnira u Barseloni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Fonjini i Rafael Nadal

Naime, 28. igrač sveta je diskvalifokovan pošto je navodno vređao i psovao linijskog sudiju.

Osvajač devet titul u karijeri je još uvek ljut i tvrdi da nije kriv. On ističe da mu nije bila namera da bilo koga uvredi i da nije zaslužio da bude isključen sa takmičenja.

- Nisam uvredio linijskog sudiju. Bio sam frustriran, ljut, pričao sam sa sobom. Kunem se svojom decom, koju volim najviše na svetu - rekao je Fonjini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Italijan je potom dodao da od ATP zahteva izvinjenje.

- Novac i bodovi me ne zanimaju. Narušili su mi ugled, pokvarili su sliku koju imam kod sponzora. Želim izvinjenje zbog ove greške. Ukoliko moja žalba bude odbačena, uradiću sve što je u mojoj moći, angažovaću i advokate i tražiću nadoknadu od ATP za povredu ugleda. Nije mi bio problem da priznam kada pogrešim, ali ovoga puta nisam ja u pitanju - zaključio je 33-godišnjak iz Sanrema.

Fonjiniju su zbog diskvalifikacije oduzeti svi bodovi osvojeni na turniru, a morao je da plati novčanu kaznu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading