ODLUKA KOJA ĆE ŽESTOKO UZDRMATI TENIS: Zvezda "belog" sporta SUSPENDOVANA sa Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

23.04.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska teniska federacija saopštila je da je 35. teniseru na ATP listi Benoa Peru zabranjeno učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Benoa Per

Kako se navodi u saopštenju, Per neće biti uvršten u selekciju Francuske za teniski olimpijski turnir zbog učestalog neprimerenog ponašanja.

Predlog da se donese ovako drastična odluka dali su novi tehnički direktor Teniske federacije Francuske Nikola Eskud u dogovoru sa selektorom francuske Dejvis kup reprezentacije Sebastijanom Grožanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Perovo ponašanje bilo je pod posebno lupom nakon što je kažnjen na turnirima u Buenos Ajresu i Monte Karlu zbog pljuvanja, kao i zbog izjava u kojima prilično oštro kritikovao stanje u svetskom tenisu prouzrokovano svim kovid protokolima i činjenice da se mečevi igraju bez publike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.05.2021 20:09

Zasto ce to uzdrmati bijeli sport? Nece biti primjeceno.....a vi prestanite pisati glupe naslove....kao i obicno necete ovo objaviti, zar ne ?