KRAJINOVIĆ LOMIO REKETE, PA NOKAUTIRAO ITALIJANA: Srbin posle VELIKE BORBE do drugog kola

Autor:

Sport

19.04.2021

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Filip Krajinović se plasirao u drugo kolo "Serbian Opena" pošto je posle velike borbe u tri seta slavi protiv Stefana Travalje sa 7:5, 5:7, 6:3.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Krajinović

Vodila se velika borba od samog starta meča, igralo se gem za gem u prvom periodu igre. Srpski teniser je imao u osmom gemu dve šanse za brejk, ali ih nije iskoristio.

Onda je Krajinović dodao gas u finišu prvog seta, prvo je obezbedio taj-brejk, a onda izvršio veliki pritisak na servis rivala i na najbolji mogući način uzeo prvi set.


Imao je tri set lopte u ovom dugom i neizvesnom gemu, prve dve je Italijan neutralisovao as servisima, ali ne i treću, pa je Srbin poveo sa 7:5.

U drugom setu smo videli pravu dramu, činilo se da je Krajinović prelomio u svoju korist u šestom gemu kada je načinio brejk za 4:2, ali nije bilo tako.

Na 5:3, Italijan je vratio brejk i smanjio na 5:4, a onda je dobio još tri gema i set, 5:7, što je izvalo pravu eksploziju kod Srbina koji je polomio dva reketa.

Italijan je prvi stigao do brejka u odlučujućem setu i imao priliku za drugi, ali onda smo videli buđenje Krajinovića koji je uzeo 5 uzastopnih gemova i zasluženo slavio.

U drugom kolu ga čeka Nikola Milojević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading