NOVAK DOBIO PRVOG RIVALA: Završen žreb za "Serbia open", čeka se SRPSKI DERBI!

Autor: Republika

Sport

17.04.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se posle devet godina vraća na beogradske terene.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Određen je žreb za "Serbia open" po kom će prvi reket sveta pauzirati u prvom kolu, dok u drugom čeka boljeg iz duela Sunvu Kvona iz Južne Koreje i kvalifikanta.

Đoković bi u četvrtfinalu mogao da se susretne sa Miomirom Kecmanovićem ili Laslom Đereom, a onda u sledećoj rundi protiv Aslana Karaceva iz Rusije.

Što se tiče ostalih naših predstavnika, Filip Krajinović igra protiv Italijana Stefana Travalje, protivnik Lasla Đerea je Huan Ignjasio Londero, a Miomira Kecmanovića čeka pritivnik iz kvalifikacija.

Viktora Troickog čeka duel sa Markom Čekinatom iz Italije.

Dušan Lajović u drugom kolu igra sa boljim iz meča Federiko Delbonis i Rikardas Berankis, dok Danila Petrovića očekuje težak posao protiv Australijanca Džona Milmana.

Nikola Milojević se sastaje sa Argentincem Federikom Korijom.

"Serbia open" će trajati od od 19. do 25. aprila-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IvanT

17.04.2021 18:07

Najvažniji sportski detalj iz tog duela je taj,da je pobednik pravoslavaca...svakako.No,s obzirom da je skoro trećina Grka zapravo grko-katolika,možda čovek i nije pravoslavaca.Ali zaista koga to boli uvo,sport je sport i sigurno da Cicipas niti je bolji čovek niti je dobio ovaj duel zato što je pravoslavaca.U sportskim izveštajima u Srbiji previše je politike,religije i drugih za sport nerelevantnih detalja.Zašto??