BAJKA SE NASTAVLJA: Izbacio Novaka, pa se plasirao U POLUFINALE!

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Danijel Evans savladao je u četvrtfinalu Monte Karla Davida Gofana posle preokreta sa 2-1 u setovima, nakon dva časa i 44 minuta igre.

RepublikaFoto: twitter.com/ATP tour
Danijel Evans

Teniser koji je u četvrtak izbacio Novaka Đokovića, nastavio je sa sjajnim partijama i rezultatom 5:7, 6:3, 6:4 eliminisao 15. tenisera planete.

Britanac je odlično počeo duel i odmah napravio brejk. Njega je čuvao sve do gema u kojem je servirao za vođstvo u setovima.

I tu je naprosto stao. Izgubio je servis jednom, a onda i drugi put, u 12. gemu, tako da je Belgijanac poveo.

 

Činilo se da će Gofan u istom ritmu nastaviti i u drugom setu, međutim, Evans je bio taj koji je prvi napravio brejk, u 3. gemu.

Imao je u petom Evans još dve šanse, da bi se u šestom gemu i sam susretao sa istim. Ali, brejkova nije bilo, sve do devetog gema, kada je Evans napravio još jedan i izjednačio rezultat.

I u trećem setu je bilo dosta brejk šansi, najviše u devetom gemu, kada je Gofan propustio čak četiri.

Kazna je stigla već u narednom gemu, kada je Evans stigao do prve meč lopte, koju je iskoristio i zakazao duel sa Stefanosom Cicipasom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading