NIZAK UDARAC BRATA GRKA PO NOVAKU: Đoković ZASLUŽIO PORAZ, LAŽIRAO je povredu na AUSTRALIJAN OPENU

Autor: Republika

Sport

16.04.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ničim zazvane prozivke Stefanosa Cicipasa na račun Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefanos Cicipas

Trijumf Danijela Evansa nad Novakom Đokovićem u osmini finala ATP Mastersa u Monte Karlu je glavna tema trenutno u teniskom svetu.

Polufinalista turnira Stefanos Cicipas se čudnom izjavom nadovezao na taj meč, tvrdeći da je Đoković lažio povedu na Australijan openu:  

- Ako neko igra dobro i pobeđuje, onda zaslužuje da bude tu gde jeste. U ovom slučaju je jasno da je Novakov poraz iznenađujuć. Svi su bili iznenađeni. Evans je igrao vrlo dobro u učinio je sve da ga pobedi. Ali dobro, bilo je takođe iznenađujuće kada je Australiju napustio sa titulom, iako je tvrdio da je bio povređen. Trenutno se ne sećam gde je imao tu povredu, noge, stomak... - rekao je Cicipas.

- Mlađi je od mene, sećam ga se iz juniorskih dana. On je dosta napredovao, igrao je neverovatan tenis u Monte Karlu. Jasno je bilo da pošto je Španac i pošto se igra na šljaci, neće biti lako. Zadovoljan sam prolaskom, ali mi je žao zbog povrede koju je pretrpeo - dodao je Cicipas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading