(VIDEO) SKANDAL U REŽIJI SUDIJE! Novak surovo POKRADEN u dva navrata! Mrzelo ju je da siđe sa stolice, pa je OPLJAČKALA Đokovića

Autor:

Sport

15.04.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković doživeo je prvi poraz u 2021. godini, a veliku ulogu u tome imala je gospođa koja je sudila meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski as je u osmini finala Mastersa u Monte Karlu poražen od Danijela Evansa, a meč su obeležile dve velike greške sudije u stolici.

Naime, dama koja je (neuspešno) delila pravdu je u dva navrata kada se lomio rezultat oštetila Novaka.

Ona je prvi put pogrešila u završnici prvog seta kada je Novak pri zaostatku od 3:4 imao brejk loptu, a Evans je iz servisa izbacio loptu u aut. Međutim, ona je napravila korekciju i dodelila poen Britancu, iako je "oko sokolovo", koje se na šljaci ne koristi zvanično, potvrdilo da je to bio promašaj.

To je prelomilo prvi set, a onda se još gora greška dogodila u poslednjem gemu meča.

U trenutku kada je Evans servirao za meč, pri rezultatu 6:5 i 15:15 u drugom setu.

Iako je lopta bila u evidentnom autu, sudija nije prekinula poen. Novak ga je izgubio, a zatim pogledao u mesto gde je lopta pala nakon servisa Evansa i pitao sudiju da li je videla gde je lopta pala.

Usledio je neverovatan odgovor:

- Odavde gde ja sedim, izgleda mi kao dobra - rekla mu je ona i nije ni pokušala da siđe da proveri trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar Veliki

15.04.2021 15:24

I kažeš 2 velike greške sudije, odlučile meč Noleta, No#1. igrača sveta, protiv Evansa, jel' tako beše se zove, tamo neki teniser? 'Ajde!