TUŽAN I ISCPLJEN: Šta se događa sa velikim ĐOKOVIĆEVIM PRIJATELJEM?

Autor:

Sport

14.04.2021

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski teniser Dominik Tim proživljava teške dane! Na njega je pandemija koronavirusa loše uticala, pa je već neko vreme van terena.

RepublikaFoto: www.profimedia.rs

Dominik Tim i Novak Đoković

Tim je govorio za medije o situaciji u kojoj se svetski tenis našao po izbijanju pandemije koronavirusa i istakao da su nastupi na ATP turu od početka pandemije "iscrpljujući".

Tim nije imao mnogo uspeha u 2021. godini – za svoju reputaciju je prerano završio turnire u Melburnu, Dohi i Dubaiju, a ima problema sa povredom stopala.

- Generalno je veoma zamorno igrati na ATP turu jer putujete čitave godine. A sada nemamo one najlepše stvari – energiju koju nam šalju navijači, večere u lepim gradovima koje posećujemo, zajedničke odlaske na plažu… Sve te stvari su otpale- izjavio je Dominik Tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sa druge strane, tu su i dalje sve loše i teške stvari koje se tiču posla i putovanja. Sada je sve još više iscrpljujuće nego što je bilo pre- rekao je austrijski teniser.

Dominik Tim je u karijeri je osvojio 17 titula, najveći uspeh mu je osvajanje US Opena 2020. godine.

Četvrti teniser sveta će igrati na turniru Novaka Đokovića "Serbian Open" pd 19. do 25. aprila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading