POBEDONOSNI POVRATAK NOVAKA: Đoković RAZBIO Sinera, Italijan mora još mnogo da uči!

Autor:

Sport

14.04.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Monte Karlu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je u drugoj rundi savladao Janika Sinera sa 2:0 (6:4, 6:2).

Srbin je odigrao prvi meč nakon Australijan opena i pokazao da će i u Monte Karlu biti najveći favorit za osvajanje trofeja, naravno uz Rafaela Nadala.

Novak se mučio na startu meča, a našpanovani Siner mu je žestoko pretio. Posle uvodnih 1:1, Italijan stiže do brejka i prednosti od 2:1.

Ipak, u tom trenutku Đoković ubacuje u veću brzinu i osvaja četiri gema u nizu, i tako stiže do ubedljivih 5:2.  Siner se nije predavao osvojio je naredna dva gema, vratio brejk i imao priliku da izjednači na 5:5. Ali, po ko zna koji put Đoković je pokazao da je najbolji kad je najpotrebnije, pravi novi brejk i osvaja prvi set sa 6:4.

U drugom setu nikakve drame nije bilo, Novak je od starta bio daleko bolji od Sinera. Đoković je napravio po jedan brejk na početku i kraju seta i sa 6:2 je obezbedio plasman u treće kolo.

Sinera su u poslednje vreme nazivali Novakovim naslednikom, ali je sada jasno da Italijana čeka još mnogo učenja i rada kako bi zaslužio da se poredi sa Đokovićem.

Srpskog tenisera u narednom kolu očekuje duel sa boljim iz duela Evans Hurkač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading