ĐOKOVIĆ NIJE FAVORIT: Rafael Nadal šokantnom izjavom PODGREJAO ATMOSFERU pred Monte Karlo!

Autor:

Sport

12.04.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal kreće u pohod na 12. titulu u Monte Karlu, ali tamo će morati da porazi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića o kome je morao da govori pred novinarima, i dao jako čudan komentar koji će podgrejati atmosferu pred početak turnira!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Španac je održao konferenciju za medije pred Monte Karlo, a jedno od tema o kojima je pričao bio je i mladi teniski talenat, naslednik Novaka Đokovića.

Italijana Janika Sinera teniski stručnjaci porede sa srpskim asom, a možda ćemo imati prilike da to vidimo na samom početku Mastersa u Kneževini.

Iako je Siner u prethodnom periodu pokazao sjajan tenis, zna se bi favorit tog meča bio Novak, ali Nadal se ne slaže sa tim.

- Drago mi je zbog Janika, on je odličan momak. Ne mogu da pričam o njegovom potencijalnom susretu sa Đokovićem, jer ga u prvom kolu čeka težak rival Albert Ramos. Siguran sam da ni Janik ne razmišlja još o Novaku. Ako se suretnu, biće to težak meč za obojicu. Nole je osvojio grend slem, sigurno je mnogo trenirao na šljaci. Ali verujem da će biti velika borba- poručio je Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nadal je na konferenciji govorio o stricu Toniju, koji ima novog učenika. Treći reket sveta tvrdi da nije ljut zbog tog poteza.

- Srećan sam zbog njih. Toni ima mnogo iskustva, zna dosta o ovom sportu, poseduje znanje koje je svakome potrebno. Sigurno će biti velika pomoć Feliksu. Ja nemam nikakav problem s tim, Toniju želim samo najbolje, on je moj stric. Zahavalan sam zbog svega što je uradio za mene- objasnio je Rafa.

Španac u Monte Karlu ima čak 11 trofeja i najuspešniji je teniser na tom turniru, nadamo se da će Novak uvećati svoj skor na ovom turniru, gde za sada ima dve titule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading