DONETA ODLUKA: Ovo je put koji čeka Srbiju u pohodu na Salataru

Autor:

Sport

12.04.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica Dejvis Kupa 2021. godine igraće se u Madridu, Torinu i Insbruku, a reprezentacija Srbije će mečeve u grupnoj fazi igrati u Austriji.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski teniseri sa Salatarom pre 11 godina

Grupna faza, kao i četvrtfinale, polufinale i finale Dejvis Kupa će se igrati od 25. novembra do 5. decembra, a svaki od gradova domaćina će ugostiti po dve grupe.

Što se tiče četvrtfinala, Madrid će biti domaćin dva duela, a Torino i Insburk po jednog, dok će se polufinala i finale igrati u španskoj prestonici- saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF).

Srbija će u Insbruku igrati protiv selekcija Nemačke i Austrije u Grupi F, a u tom gradu igraće se i mečevi Grupe C u kojoj su Francuska, Velika Britanija i Češka.


U Madridu će se igrati mečevi Grupe A (Španija, Rusija i Ekvador) i B (Kanada, Kazahstan i Švedska), dok će Grupe D (Hrvatska, Australija i Madjarska) i E (SAD, Italija i Kolumbija) ugostiti Torino.

Svi mečevi igraće se na tvrdoj podlozi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading