ĐOKOVIĆ NA METI SRAMNOG NAPADA: Timov čovek od POVERENJA UDARIO na Novaka i njegovu organizaciju!

Autor:

Sport

06.04.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Dominika Tima, Hervig Straka, prozvao je Đokovića i njegovu tenisku asocijaciju PTPA.

Dominik Tim i Novak Đoković

Straka smatra da PTPA želi da destabilizuje ATP. On je podržao odluku ATP o smanjenju nagradnog fonda na turnirima tokom pandemije i uveren je da bi sve drugo bila velika greška.

Nejasno je sa kojim pravom Straka proziva novoosnovanu PTPA, ako se dobro zna da je u sukobu interesa, pošto je kao član Upravnog odbora direktora ATP, a istovremeno je i direktor turnira u Beču.

- Ako ne smanjite nagradni fond u vreme korone, neće biti više turnira. To vam je kao u svakoj drugoj kompaniji, ili smanjite troškove na plate i otpustite par radnika ili će kompanija da bankrotira. Sve drugo bi bilo ekonomsko samoubistvo. Većina igrača u osnovi ovo razume, ima ih nekoliko koji moraju da se ubace u ulogu mučenika. Vasek Pospišil je samo jedan od tih kritičara - rekao je Straka za "Klajne Cajtung".

Podsećamo, PTPA je osnovan prošlog leta na inicijativu Novaka Đokovića i Vaseka Pospišila. Kanađanin je proteklih dana bio na meti u brojnim medijima zbog sukoba sa prvim čovekom ATP, Andreom Gaudencijem tokom turnira u Majamiju.

- Postoji interes pojedinih igrača u smislu destabilizacije asocijacije ATP. To je zbog ličnih interesa i animoziteta. Šteta je, jer je ATP organizacija u kojoj igrači imaju 50 odsto prava da donose odluke, to nećete naći nigde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading