KIRJOS NASTAVLJA DA SE BLAMIRA: Australijanac se poredi sa "velikom trojkom", a morao je da ISPROZIVA ĐOKOVIĆA!

Autor:

Sport

04.04.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni teniser Nik Kirjos uporno pokušava da da uzdigne sebe i svoje uspehe na nivo "velike trojke", a još uvek nema osvojen niti jedan veliki turnir, ali ponovo je morao da spomene Novaka Đokovića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Kirjos je na Instagramu podelio video na kome su prikazani najbolji detalji sa meča protiv Rodžera Federera u Majamiju 2017. godine.

Taj okršaj bio je duel epskih razmera jer su dvojica tenisera odigrala dva izuzetno dugačka seta, a na kraju je slavio proslavljeni Švajcarac. 

Nik je tim snimkom hteo da nahvali Federera, ali i da podseti da je pobedio sve članove "velike trojke".

- Meč koji nikada neću zaboraviti. GOAT je bio suviše dobar u ovom epskom duelu. Niko ne može da mi oduzme pobede nad Federerom, Nadalom i Đokovićem- napisao je Kirjos ispod video snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

 

 Australijanac je protiv Rodžera od ukupno sedam mečeva jednom došao do pobede, protiv "kralja šljake" bio je bolji tri puta, a izgubio pet, dok je Đokovića savladao u dva susreta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading